اصولاً دانشآموزان به 3 وعده غذایی اصلی و 2 میان وعده در طول روز نیاز دارند و باید از تمامی گروههای غذایی شامل شیر، لبنیات، گوشت، حبوبات، سبزیجات، میوهجات ، گروه نان و غلات مصرف کنند و تعادل و تنوع غذایی در این سنین مورد توجه قرار گیرد.
جامجم آنلاین:اصولاً دانشآموزان به 3 وعده غذایی اصلی و 2 میان وعده در طول روز نیاز دارند و باید از تمامی گروههای غذایی شامل شیر، لبنیات، گوشت ، حبوبات، سبزیجات، میوهجات ، گروه نان و غلات مصرف کنند و تعادل و تنوع غذایی در این سنین مورد توجه قرار گیرد.
وعده غذایی صبحانه، نقش بسیار مؤثری در سلامت جسمی و فکری دانشآموزان دارد. به دنبال ناشتا بودن در طول شب اگر دانشآموز صبحانه نخورد به دلیل پایین افتادن قند خون توانایی و شرایط لازم را برای یادگیری در مدرسه نخواهد داشت.
دانشآموزانی که صبحانه کافی نمیخورند، کمدقت، خسته و بیحوصلهاند و نمیتوانند کمبود انرژی، ویتامینها و املاح معدنی را با خوردن وعدههای دیگر جبران کنند. بنابراین مادران باید هر روز صبح، صبحانه کودک خود را قبل از اینکه به مدرسه برود، آماده کنند.
میانوعدههای مناسب و مغذی نیز بسیار اهمیت دارد، زیرا ساعات نزدیک ظهر کودکان ممکن است گرسنه شوند و این گرسنگی نشستن سر کلاس را برای آنان تحملناپذیر میکند. تمام این موارد ضرورت توجه به تغذیه صحیح در مدارس را بیش از پیش نمایان میسازد.
غذای سالم
بهداشت بوفه مدارس، فروشندگان بوفه و مواد غذایی موجود در آن موضوعی است که در سلامت دانشآموزان که در واقع مشتریان بوفهها هستند، تاثیر زیادی دارد و توجه به آن در واقع توجه به سلامت نسل جوان و آینده کشور است.
خصوصیات بوفه استاندارد چیست؟ نوع خوراکیهایی که در آن عرضه میشود باید چه ویژگیهایی داشته باشد؟ اینها سؤالاتی است که شاید هیچیک از والدین کودکان به فکر آن نباشند.
بوفه قسمتی از تشکیلات یک مدرسه است، پس نظارت مدیر مدرسه روی این بخش ضروری است. همین طور نظارت وزارت بهداشت که با فرستادن ماموران بهداشت به مدارس میتواند از بسیاری از بیماریهایی که ممکن است از طریق مواد غذایی ناسالم به دانشآموزان سرایت کند، جلوگیری به عمل آورد.
ادامه . . . غذای مضر