کارگروه
نقشه های سنتی فرش همدان
ارائه نقشه های قدیمی و سنتی منطقه همدان- لازم به یاد آوری است که در گذشته ، منطقه قالی بافی همدان نسبت به سطح فعلی استان همدان گسترده تر بوده و بخش هایی از مناطق استان های همجوار ، مانند برچلو و فراهان از استان مرکزی، مهربان و روستاهای اطراف بیجار از استان کردستان را نیز شامل می شده است. در این کار گروه از کسانی که توانایی تهیه و ارسال نقشه سبک های مختلف همدان را دارند دعوت می شود که در این امر مشارکت نمایند.
 

آیا حق به حقدار می رسد؟

صفحه اصلی کارگروهها >> نقشه های سنتی فرش همدان  >> آیا حق به حقدار می رسد؟
سید جلال نبوی همدانی
12 سال پیش در تاریخ: یکشنبه, ارديبهشت 01, 1392 21:18










حل مشکل ساختمان اتحادیه فرش همدان با حضور استاندار مشاهده در قالب PDF چاپ فرستادن به ایمیل


















مهمترین خبرها
پنجشنبه, 29 فروردین 1392 ساعت 09:15

مشکل ساختمان اتحادیه فرش همدان با حضور استاندار حل شود رئیس سازمان بازرسی همدان گفت: اختلاف موجود بین سازمان صنعت، معدن و تجارت با جهاد کشاورزی در موضوع ساختمان اتحادیه فرش باید با حضور استاندار حل و فصل شود.



 به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، اکبر عابدی در جلسه‌ بررسی مشکلات اتحادیه فرش استان با اشاره به اینکه در مواقعی بی‌توجهی نسبت به فرش همدان صورت گرفته است، افزود: امیدواریم استان همدان با افت و خیزی که در مسئله فرش داشته است باز هم بتواند در این عرصه به صورت فعال ایفای نقش کند چرا که هنوز بافنده‌های قدیمی همدان فعالانه کار می‌کنند. وی با بیان اینکه همدان باید در بازار مشتری فرش مخاطب‌شناسی کند، افزود: با شناسایی علایق و سلیقه‌های متفاوت می‌توان بازار فرش را رونق دوباره‌ای داد و آن در بازارهای جهانی وارد کرد. رئیس سازمان بازرسی همدان با اشاره به اختلاف پیش آمده بین سازمان صنعت، معدن‌ و تجارت همدان با جهاد کشاورزی در خصوص ساختمان کنونی اتحادیه فرش اظهار کرد: در سال 1382 این ساختمان بر اساس توافق صورت گرفته بین سازمان بازرگانی و جهاد کشاورزی وقت، قرار بود که با منفک شدن فرش از جهاد کشاورزی به سازمان بازرگانی سابق اعطا شود. وی اضافه کرد: در مورد این ساختمان حتی اگر سند آن به نام جهاد کشاورزی نیز باشد، جهاد کشاورزی نمی‌تواند مانع از انتقال سند به نام اتحادیه شرکت فرش شود. عابدی تصریح کرد: جهاد کشاورزی با توجه به محدودیت منابع مالی، این ساختمان را که سند آن به نام جهاد کشاورزی است، به فروش گذاشته است که این مسئله باید در حضور استاندار تصمیم‌گیری و حل شود. وی خاطرنشان کرد: سازمان بازرسی به عنوان سازمان مرجع برای حل اختلاف دستگاه‌های دولتی رسیدگی می‌کند که مسئله بین سازمان صنعت، معدن و تجارت و جهاد کشاورزی از راه میان‌بر از طریق استانداری قابل حل است. رئیس سازمان بازرسی همدان با اشاره به اهمیت فرش همدان اظهار کرد: هر چه بافنده‌ها و اتحادیه‌ها فعال‌تر باشند دامنه سودجویی دلالان نیز به حداقل می‌رسد. وی با اشاره به اهمیت مخاطب‌شناسی در زمینه فرش یادآور شد: اگر فرش با مخاطب‌شناسی و نیازسنجی بافته شود می‌تواند بازارهای داخلی و خارجی را تسخیر کرده و با اعلام نیاز پیش رود. عابدی با اشاره به نیازسنجی تعاونی‌ها توسط اتحادیه‌ها اضافه کرد: با تفاهم عملی، عینی و همخوانی که بین دولت و بخش خصوصی وجود دارد، می‌توان بسیاری از مشکلات تعاونی‌ها را به وزارتخانه منعکس کرد تا دولت نیز مصوبه لازم را از طریق وزارت صنعت، معدن و تجارت صادر کند. وی در پایان با تأکید بر اهمیتی که برند فرش همدان دارد، افزود: جهاد کشاورزی می‌تواند با عدم فروش این ساختمان، آن را در اختیار اتحادیه فرش گذاشته و سند را نیز به نام این اتحادیه انتقال دهد.


 


مطالب مرتبط با این موضوع را از http://farshe-hamedan.mihanblog.com/مشاهده نمایید



حذف ارسالي ويرايش ارسالي