سیستم شستشو و ضدعفونی باروش موجود در واحد های شستشو وضدعفونی سبزی که غوطه ور کردن در آب شستشو حاوی ماده ضدعفونی است زیاد مناسب نمی باشد و قادر به کاهش باکتری های کلی فرمی و باکتری های مزوفیلی که از عوامل اصلی فساد سبزیجات است، نمی باشد چون در این روش باکتری های جدا شده از سطح سبزیجات در آب شستشو باقی مانده و می توانند سطح سبزی را مجدداً آلوده کنند و در نتیجه بار آلودگی کاهش چندانی دراثر شستشو پیدا نمی کند.
ماشین های مورداستفاده در مراحل کار بسیار آلوده هستند و حتی بعضی از آنها بارآلودگیشان به باکتری های مزوفیل هوازی، انتروباکتریاسه و کپک ومخمر خیلی بیشتر ازخود نمونه ها می باشد، بعنوان مثال میز سورتینگ که محل بسته بندی سبزیجات است و یا ماشین پوست کنی هویج، ماشین خشک کن (سانتریفوژ )، ماشین خرد کن وسبدهای حمل و نگهداری نمونه های شسته شده که در تماس مستقیم با نمونه هستند بسیار آلوده اند. این آلودگی های زیاد وسایل و تجهیزات می تواند دلیلی برای آلودگی های ثانویه باشد و مشخصمی شود که چرا سبزیجات تازه بسته بندی شده آلوده تر از سبزیجات خام هستند