پیـر ما گفت خطا بر قلم صنع نرفت

صفحه اصلی کارگروهها >> امواج الکترومغناطیس  >> پیـر ما گفت خطا بر قلم صنع نرفت
شریف محمدی

شریف محمدی

در کارگروه: امواج الکترومغناطیس
تعداد ارسالي: 70
13 سال پیش در تاریخ: جمعه, فروردين 05, 1390 5:4

پیـر ما گفت خطا بر قلم صنع نرفت
آفرین بر نظر پاک خطا پوشش بــاد


حذف ارسالي ويرايش ارسالي
شریف محمدی

شریف محمدی

در کارگروه: امواج الکترومغناطیس
تعداد ارسالي: 70
13 سال پیش در تاریخ: شنبه, فروردين 13, 1390 10:32

 در بدن ما میلیون ها عصب وجود دارد که کار انتقال پیام در بدن به وسیله ی تحریک الکتریکی این عصب ها صورت می گیرد. و در اثر شارش بار در اعصاب ما به دور آن ها یک میدان تشکیل می شود و میدان بدن ما در اثر فعالیت همزمان میلیون ها عصب به وجود می آید.


میدان مغناطیسی بدن و امواج مغزی در معرض خطر:
حتما تا به حال درباره ی خطرات گوشی های تلفن همراه یا زندگی در نزدیکی نیروگاه های برق شنیده اید. بنا به تحقیقات پروفسور لای امواج الکترومغناطیسی که از نیروگاه های برق یا از وسایل برقی مانند سشوار، ریش تراش، پتو برقی و... ساتع می شود به DNA سلول های مغزی آسیب می رساند و قابلیت ترمیم را در آن ها از بین می برد. میدان های مغناطیسی خارجی علاوه بر آسیب به مغز اثر منفی دیگری نیز بر بدن دارند. این میدان ها باعث ایجاد خلل در میدان مغناطیسی طبیعی بدن می شود.همانطور که می دانید حدود 70% بدن مارا آب تشکیل می دهد و مولکول های آب به صورت دو قطبی هستند و وقتی ما در معرض یک میدان مغناطیسی خارجی قرار می گیریم این مولکول ها در جهت آن میدان قرار می گیرند و این پدیده باعث می شود که نظم میدان مغناطیسی بدن ما ه هم بخورد.
علاوه بر عوامل خارجی یک سری عوامل داخلی نیز وجود دارند که باعث ایجاد خلل در میدان بدن می شوند. مهم ترین آن ها بارهای الکتریکی ای هستند که در هنگام شارش بار در عصب در اطراف آن به وجود می آیند و به صورت الکتریسیته ی ساکن در بافت های بدن ذخیره می شوند و میدانی که در اطراف این بارها به وجود می آیددر میدان بدن خلل ایجاد می کند. این بارها به خصوص در نقاطی که تراکم اعصاب بیش تر است ذخیره می شوند و به دلیل این که هم تراکم زیادی دارند و هم در نزدیکی عصب های بیش تر و مهم تری قرار دارند برای بدن به شدت مضرند. از جمله این نقاط سر و دست ها و قسمت مچ پا به پایین است و در بین این سه قسمت، سر اهمیت ویژه ای دارد زیرا بارهای ذخیره شده در آن علاوه بر ایجاد خلل در میدان مغناطیسی مغز باعث اغتشاش در امواج مغزی نیز می شوند.
همانطور که گفته شد میدان های مغناطیسی در بدن اثر سوء دارند. ما روزانه بیش از چند دقیقه در معرض میدان هایی مثل سشوار و تلفن همراه نیستیم اما در تمام طول عمر خود در معرض میدانی بسیاد قوی تر قرار داریم و آن میدان مغناطیسی زمین است و عوامل داخلی اغتشاش در میدان بدن ما نیز فعالیت های حیاتی و جتناب ناپذیری هستند که در تمام طول عمر ما در جریانند پس چگونه می توان این اثرات سوء که باعث خلل در بدن ما و بیماری هایی مانند سرطان می شوند را خنثی کرد؟


باید گفت که خداوند راه حل تمام این سوالات را در یک عمل ساده که امکان انجام آن برای همه ی افراد وجود دارد و بیش از چند دقیقه هم وقت نمی برد و هیچ ضرر و عوارضی ندارد به انسان هدیه داده است و آن نماز است.
به طرز شگفت انگیزی اگر انسان در هر نقطه از زمین رو به قبله بایستد میدان مغناطیسی بدنش بر میدان مغناطیسی زمین منطبق می شود در مدتی که در نماز است میدان بدنش منظم می شود.
یکی از نکات بسیار جالبی که پروفسور بور به آن دست یافته بود این بود که دریافت که در بدن تمام دانشجویان مونث ماهی یک بار تغییرات ولتاژ شدید ایجاد می شود و میدان بدن به منظم ترین حالت خود می رسد و به همین دلیل است که زنان نیازی ندارند که درین مدت نماز بخوانند.
و اخیرا نیز کشف شده است که علت اینکه قلب زنان منظم ترو قوی تر از قلب مردان می زند نیز این است که مردان این تقویت ولتاژ را ندارند.    ادامه دارد


حذف ارسالي ويرايش ارسالي
شریف محمدی

شریف محمدی

در کارگروه: امواج الکترومغناطیس
تعداد ارسالي: 70
13 سال پیش در تاریخ: شنبه, فروردين 13, 1390 11:52

اثرات مستقیم و غیرمستقیم امواج الکترومغناطیسی بر بدن انسان


تاثیر بر روی غشاهای سلولی انسان


تاثیر بر روی رفتارهای شنیداری انسان


تاثیر بر یادگیری و حافظه


تاثیر بر روی ملانونین


آسیب DNA ، جهش و یا انحراف کروموزومی؟


تاثیر بر سیستم ایمنی و طول عمر انسان


تاثیرات در پیشرفت و جابجایی تومور


تاثیرات بر روی چشم انسان


اثرات بر روی گوش انسان


تاثیرات روی دستگاه قلبی عروقی انسان


تاثیرات روی عملکرد مغز انسان


تاثیر روی سیستم های عصبی


تاثیر بر موج نگاریهای مغزی


حذف ارسالي ويرايش ارسالي
کاربر حذف شده

کاربر حذف شده

در کارگروه: امواج الکترومغناطیس
تعداد ارسالي: -2
13 سال پیش در تاریخ: دوشنبه, فروردين 15, 1390 4:39

ممنون از مطلبی که گذاشتید.


من خیلی مشتاقم اطلاعات بیشتری در این زمینه به دست بیارم.


لطفا منابع اطلاعاتی مورد استفاده رو هم قرار بدید. اگر منابعتون به صورت الکترونیکی در اینترنت موجود هست یا اینکه امکان آپلود اونها رو داشته باشید یا برام ایمیل کنید خیلی عالی می شه.


بازم ممنون


حذف ارسالي ويرايش ارسالي